Hoeveel geluid heeft/geeft een SimplyAir ?

De meest gestelde en moeilijkst te beantwoorden vraag…..
We hebben er daarom een extra pagina aan besteed. 
Door hier te klikken kunt u onze uitleg bekijken….  
Soms zeggen beelden meer dan geschreven uitleg,dus via deze link een paar filmpjes van de SimplyAir aan het werk.

Welke compressor heb ik nodig voor……?

-Nog een moeilijk te beantwoorden vraag. 
Op machines en/of gereedschap staat vaak aangegeven hoeveel lucht bij hoeveel druk (bar) verbruikt wordt. Compressor fabrikanten geven op hoeveel lucht de compressor aanzuigt, maar hoe hoger de druk, hoe minder lucht toegevoegd wordt. Grofweg blijft bij de meeste compressoren bij 5-8 bar nog 2/3 van de opgegeven liters over, en bij onze SimplyAir is dat niet anders. Luchtsleutels en straalcabines zijn de grootverbruikers onder de perslucht… We kunnen u helaas dus geen duidelijk antwoord op deze vraag geven, en ook nooit garanderen, dat uw aangeschaft materiaal op een bepaald model slecht, goed, of uitstekend gaat werken…. U zult zelf uit moeten vinden hoeveel lucht en druk nodig zijn

Ik kan geen recensies vinden van SimplyAir ?

 Tot voor kort werden onze SimplyAir compressors verkocht via dealers en via onze webshop PCMX.NL.
Onze website staat dus nog niet zo lang online….. 
De belangrijkste reden echter is waarschijnlijk dat we de privacy van onze klanten zeer belangrijk vinden. U kent het vast wel; als u een compressor online heeft gezocht of zelfs heeft aangeschaft, krijgt u te pas en te onpas meldingen en advertenties in beeld.
WIJ DOEN OP GEEN ENKELE MANIER HIERAAN MEE !!
Ons doel is, dat u ons gemakkelijk kunt vinden om (na) te bestellen, maar we dringen ons niet op…….
We zijn aangesloten bij WEBWINKELKEUR.NL om te garanderen dat we betrouwbaar zijn. Maar ook via webwinkelkeur kiezen we ervoor om géén emails voor- of na te zenden om reviews te vragen….. Natuurlijk zouden we het op prijs stellen wanneer u andere “zoekers” van advies zou willen voorzien, maar dit is geheel vrijblijvend.
DEEL UW ERVARING HIER

Direct-aangedreven compressoren niet te repareren ?

Direct aangedreven compressoren op de “oude manier” zijn vaak niet te repareren, of de reparatie is duurder dan aanschaf nieuw… Bij de SimplyAir zit dat net even anders:

  • -Geen koolborstels in de motor, dus geen probleem..

  • -De motor brand niet door bij (te) extreem belasten, maar valt thermisch uit.

  • -Onderdelen zijn verkrijgbaar en allemaal los te bestellen.

 

Hoe is aftersales service geregeld?

Gelukkig komt het weinig voor, maar mocht uw compressor het begeven, kunt u de compressor brengen of opsturen naar ons servicepunt in Hellendoorn. Voor garantiegevallen vragen we u de aankoopfactuur bij te voegen. 

Zit er garantie op de SimplyAir ?

Op alle compressoren zit standaard 1 jaar garantie, tenzij het duidelijk is dat schade of defect ontstaan is door oneigenlijk gebruik. (schade of breuk van buitenaf, water, etc.)

ANDERE VRAAG?

Mochten er meer vragen zijn, dan horen we dat graag via het contactformulier. Misschien wordt ook uw vraag onder de FAQ geplaats……

Sluit Menu